top of page

MIDDELEN

Stichting Doorkruist zoekt creatief naar mogelijkheden en middelen om de missie te concretiseren.
Voorbeelden van dergelijke middelen zijn:

WEB_488A0893.jpg

TENTOONSTELLINGEN

Doorkruist ondersteunt, initieert, organiseert en/of financiert tentoonstellingen die aansluiten bij de missie en de visie van de stichting. Doorkruist verbindt zich aan projecten die gericht zijn op onderzoek, experiment, verdieping en confrontatie.

RANDPROGRAMMERING

Doorkruist streeft naar een randprogrammering rondom de presentatie van kunstprojecten. Voor een randprogrammering kunnen allerlei vormen ingezet worden, zoals workshops, lezingen, diners, optredens, zang, dans, film, publicaties of andere artistieke uitingen. In zo’n randprogrammering kan de beoogde diversiteit vorm krijgen, kan gelaagdheid aangebracht worden en kunnen bezoekers nader tot elkaar komen. Bovendien kan verdieping aangebracht worden.

Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.35.12.
WEB_488A5697.jpg

GROEPSEXPOSITIES

Doorkruist ondersteunt, initieert, organiseert en/of financiert groepsexposities die diversiteit en verdieping presenteren. Er wordt verbinding gezocht met kunstenaars die de visie en de missie van de stichting medevormgeven.

LOKALE SAMENWERKING

Doorkruist wil zich verbinden met de samenleving en zoekt daarom rondom de locatie van een kunstpresentatie contacten met lokale en/of regionale instellingen. De stichting beoogt hiermee een samenwerking rondom de kunstprojecten die de doelstelling versterkt en de diversiteit vergroot.

Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.43.25.
bottom of page